Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Bezpečnost
Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Záleží vám na bezpečnosti vašeho pracoviště nebo provozu? Pak byste měli vědět o prostředcích první pomoci Cederroth. V tomto článku se dozvíte, co Cederroth je a co nabízí.

Co je Cederroth?

Cederroth je brand – značka, která spadá do divize Wound Care (Péče o rány) společnosti Orkla. Společnost Orkla vznikla roku 1645 v Norsku. Přes všechny historické zvraty se udržela na trhu a dnes je hlavním dodavatelem spotřebního zboží ve Skandinávii. Její roční tržby atakují hranici 4 miliard EUR. Osvědčenou strategií společnosti Orkla je jednoduchost po všech stránkách – 80 % vývozu proto tvoří jenom 20 produktů, přičemž každý produkt se vysvětluje sám. Jaký je výsledek? „Win, win, win,“ jak říká Bertil Hedlund, Sales Manager Export značky Cederroth. Jinými slovy: Při obchodování se společností Orkla každý vítězí.

 

HAPPY END je od 1. 6. 2020 oficiálním zástupcem značky Cederroth v České republice.

 

„První pomoc pro každého a všude“

Tak zní motto značky Cederroth. Od poloviny 70. let 20. století Cederroth vyvíjí produkty a řešení, díky kterým dokážou první pomoc poskytnout úplně obyčejní lidé bez předchozího speciálního školení.

Prostředky první pomoci Cederroth najdou uplatnění opravdu na každém pracovišti – ve výrobě, stavebnictví, v ubytování, potravinářství, ve školách, v kancelářích… Objevují se na dalších a dalších evropských trzích a trzích Severní Ameriky. Současně je to nějakých 25 zemí, ale toto číslo bezpochyby dál poroste.


Čím je značka Cederroth výjimečná?

Zásobník s náplastmi SalvequickMateřským produktem, který je na trhu od roku 1976, jsou náplasti Salvequick v unikátním zásobníku. Náplasti jsou z jedné strany už rozlepené, což má dvojí výhodu. Zaprvé, náplast jednou rukou vyjmete a hned ji můžete použít. Zadruhé, náplasti nikdo nekrade. K čemu by taky někomu byla zásoba rozlepených náplastí? Náplasti směřují ze zásobníku dolů, a díky tomu se dovnitř nedostanou nečistoty ani krev.

Náplasti Salvequick jsou názorným příkladem poslání značky Cederroth: Produkty první pomoci neustále zjednodušovat a zároveň zkvalitňovat. Když se podíváme na portfolio prostředků první pomoci Cederroth, zjistíme, že pokrývají všechny situace, při kterých existuje nebezpečí úrazu. Řešení je to systémové, kdy je např. u každé linky zásobník s náplastmi a s produkty k péči o rány a někde v centru provozu je stanice první pomoci.

 


Kurz první pomoci s 50% slevou

Nakupte do 31. 7. 2020 produkty Cederroth aspoň za 10 000 Kč bez DPH, a máte nárok na Kurz první pomoci „TRAUMATA I“ s 50% slevou. Pro uplatnění slevy volejte zelenou linku 800 156 944 nebo kontaktujte svého odborného poradce.

 

Rychlý pohled na portfolio produktů

Už jsme zmínili zásobník náplastí nebo také zásobník náplastí s produkty k péči o rány. Náplasti jsou plastové i textilní, extra velké, na konečky prstů nebo dlouhé. Pro gastro průmysl jsou v nabídce modré náplasti, které jsou detekovatelné většinou detektorů kovu.

Stanice první pomoci CederrothPak je tu stanice první pomoci. Ta obsahuje produkty, pomocí kterých ošetříte nejrůznější typy zranění. Její vybavení můžete přizpůsobit potřebám svého provozu. Pořídit si můžete i stanici první pomoci na popáleniny.

Jedinečným produktem je stanice pro výplach očí. V tuto chvíli si zdůrazněme jenom její hlavní benefit: Roztok k vyplachování očí Cederroth v zasaženém oku neutralizuje účinek jak zásaditých, tak kyselých látek.

Lékárnička Cederroth extra velkáA co by to bylo za první pomoc bez lékárničky? Vybrat si můžete lékárničku malou, střední, velkou, extra velkou nebo lékárničku na popáleniny. Jak určitě tušíte, jednotlivé lékárničky se liší tím, co a v jakém množství uvnitř najdete.

Náhradní náplně CederrothV neposlední řadě Cederroth nabízí náhradní náplně do stanice první pomoci i do lékárniček: všechny typy náplastí, obvaz k zastavení krvácení 4 v 1 (i velikost mini), čisticí sprej na oči a rány, čisticí ubrousky na poranění, gelový sprej na popáleniny, obklad s gelem na popáleniny, ochrannou sadu a modrou pěnovou bandáž (i 4,5 m dlouhou).

 


Systém 5S při první pomoci

Kterou náhradní náplň vybrat? S tím vám pomůže systém 5S. Díky němu jsou stanice první pomoci i lékárničky perfektně zorganizované – všechno má své místo. Když nějaký produkt použijete, jeho místo zůstane prázdné. A na prázdném místě je nalepený červený štítek s referenčním číslem produktu, který tam patří.

Teď už Cederroth znáte a víte, co nabízí. Příště už se podíváme na některé produkty víc zblízka.

Ochrana zdraví

AKCE


Související článek
Unikátní systém lékárniček Cederroth

Unikátní systém lékárniček Cederroth

Bezpečnost

Značka Cederroth přichází s různými typy lékárniček, které se liší velikostí a účelem použití. Společných ale mají hned několik výhod. Na některé z nich se podívejme zblízka.

Obvazy 4 v 1? Je to tak!

Obvazy 4 v 1? Je to tak!

Bezpečnost

V roce 1992 vyhlásila Organizace spojených národů 17. říjen Světovým dnem úrazů. Každý rok tak chce upozornit na problematiku úrazů, především na to, jak úrazům předcházet.

Nová studie varuje před výplachy očí s obsahem fosfátového pufru

Nová studie varuje před výplachy očí s obsahem fosfátového pufru

BezpečnostPoradna

V posledních letech z různých hlášení vyplývá, že použití výplachu očí, který obsahuje fosfátový pufr*, k ošetření oka poškozeného nějakou leptavou látkou je nebezpečné. Potvrzuje to i nová německá studie, která odhaluje, že už po

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Věděli jste, že všechny prostředky první pomoci značky Cederroth jsou v souladu s MDR? A co to MDR vlastně je? To se dozvíte v tomto článku.

Pěnové bandáže Cederroth v nových barvách

Pěnové bandáže Cederroth v nových barvách

Bezpečnost

Pěnovou bandáž Cederroth už možná znáte v modré barvě. Nově si teď můžete vybrat také bandáž v tělové barvě nebo v praktické černé barvě. V čem jsou bandáže Cederroth tak jedinečné?