Obvazy 4 v 1? Je to tak!

Bezpečnost
Obvazy 4 v 1? Je to tak!

V roce 1992 vyhlásila Organizace spojených národů 17. říjen Světovým dnem úrazů. Každý rok tak chce upozornit na problematiku úrazů, především na to, jak úrazům předcházet.

K úrazu přijdete, ani nevíte jak. Často ale proto, že něco zanedbáte nebo podceníte. V každém případě je namístě prevence – předvídat rizika, zopakovat si základy první pomoci nebo mít po ruce plně vybavenou lékárničku.


DOPORUČUJEME ZNAČKU CEDERROTH

Dvě věci nevrátíte zpět – čas a život. Proto investujte do kvalitní lékárničky. O značce Cederrothvýjimečných rysech jejích lékárniček jsme na našem blogu už psali. V souvislosti se Světovým dnem úrazů si tentokrát řekněme něco víc o obvazech 4 v 1.

Obvaz Cederroth 4 v 1


4 V 1

Co to v případě obvazu znamená? Je to jednoduché: Jeden obvaz můžete použít k ošetření čtyř různých zranění:

  • jako ochranný obvaz na povrchové rány,
  • jako tlakový obvaz na silné krvácení,
  • díky speciální nepřilnavé vrstvě jako obvaz na popáleniny
  • nebo jako dočasný podpůrný obvaz při aplikaci dlahy.

Jak obvaz 4 v 1 použít? S tím vám poradí obrázkový návod, který je i beze slov velmi výmluvný, nebo se podívejte na názorné video. A i když je obrázkový návod podle české legislativy dostačující, připravili jsme pro vás stručný textový návod k použití, který si u produktu můžete stáhnout na našich stránkách.

 

Ochrana zdraví


Jaké má obvaz 4 v 1 výhody?

  • Jeden produkt vám v lékárničce plně nahradí minimálně čtyři produkty – ochranný obvaz, tlakový obvaz, obvaz na popáleniny a podpůrný obvaz. To velkou měrou přispívá k přehlednosti lékárničky.
  • Po vypršení expirace nemusíte kupovat čtyři různé obvazy, ale jenom jeden.
  • Obvazy 4 v 1 jsou součástí všech lékárničekstanic první pomoci Cederroth, a to ve standardním provedení, nebo v provedení mini.
  • Obvazy Cederroth 4 v 1 jsou schválené zdravotnické přípravky a mají certifikát CE.

HAPPY END je oficiálním zástupcem značky Cederroth v České republice.

 

73 % českých logistických provozů plánuje investovat do BOZP

AKCE


Související článek
Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Bezpečnost

Záleží vám na bezpečnosti vašeho pracoviště nebo provozu? Pak byste měli vědět o prostředcích první pomoci Cederroth. V tomto článku se dozvíte, co Cederroth je a co nabízí.

Unikátní systém lékárniček Cederroth

Unikátní systém lékárniček Cederroth

Bezpečnost

Značka Cederroth přichází s různými typy lékárniček, které se liší velikostí a účelem použití. Společných ale mají hned několik výhod. Na některé z nich se podívejme zblízka.

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Věděli jste, že všechny prostředky první pomoci značky Cederroth jsou v souladu s MDR? A co to MDR vlastně je? To se dozvíte v tomto článku.