Pěnové bandáže Cederroth v nových barvách

Bezpečnost
Pěnové bandáže Cederroth v nových barvách

Pěnovou bandáž Cederroth už možná znáte v modré barvě. Nově si teď můžete vybrat také bandáž v tělové barvě nebo v praktické černé barvě. V čem jsou bandáže Cederroth tak jedinečné?

NÁPLAST A BANDÁŽ V JEDNOM SE ANI NEHNE

Tento zdravotnický prostředek slouží jak jako náplast, tak jako bandáž. Funguje v horkých, chladných, suchých i mokrých podmínkách. Na pokožce tedy drží i ve vodě.

 

Bandáž je vyrobená z prodyšné polyurethanové pěny. Je to v podstatě samolepicí náplast, která neobsahuje lepidlo ani latex, a vy se tak nemusíte bát alergických reakcí. Jednoduše odtrhněte požadovanou délku a obtočte poraněné místo. Bandáž se nelepí na ránu, pokožku ani chloupky, takže ji sundáte naprosto bezbolestně. Při nošení vás neomezuje v pohybu, a můžete ji používat dokonce i spolu s mastnými krémy.

Na obalu samozřejmě nechybí pro Cederroth typický obrázkový návod k použití. Podívat se můžete také na videonávod:

 

 

Pěnová bandáž Cederroth:
✔ rychlé a snadné použití,
✔ elastická a samolepicí,
✔ drží i ve vodě,
✔ hypoalergenní,
✔ zdravotnický prostředek v souladu s MDRs označením CE.


RŮZNÉ BARVY A VELIKOSTI

Pěnovou bandáž Cederroth pořídíte:

Vybírejte také z různých šířek a délek:

  • 3 cm x 4,5 m
  • 6 cm x 4,5 m
  • 6 cm x 2 m
  • 6 cm x 40 cm

Pěnové bandáže Cederroth – novinky


K BANDÁŽI VÁM DODÁME PRAKTICKÝ ZÁSOBNÍK

Zásobník pěnové bandáže CederrothZásobník na pěnovou bandáž funguje jako její dávkovač. Jednoduše vytáhnete potřebný kus bandáže a pomocí integrovaného řezáku ji odříznete.

Zásobník snadno připevníte na stěnu tam, kde ho potřebujete. Kromě vnějšího víka má vnitřní průhledné víko, které bandáž uvnitř chrání před vlhkostí, prachem a jinými nečistotami. Díky němu také vidíte, kolik bandáže v zásobníku je a v případě potřeby ji včas doplníte. Doplnění je velmi snadné a rychlé. Spolehnout se můžete opět na obrázkový návod k použití.

 

HAPPY END je oficiálním zástupcem značky Cederroth v České republice.

 

Ochrana zdraví

AKCE


Související článek
Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Cederroth – první pomoc na nejvyšší úrovni

Bezpečnost

Záleží vám na bezpečnosti vašeho pracoviště nebo provozu? Pak byste měli vědět o prostředcích první pomoci Cederroth. V tomto článku se dozvíte, co Cederroth je a co nabízí.

Unikátní systém lékárniček Cederroth

Unikátní systém lékárniček Cederroth

Bezpečnost

Značka Cederroth přichází s různými typy lékárniček, které se liší velikostí a účelem použití. Společných ale mají hned několik výhod. Na některé z nich se podívejme zblízka.

Obvazy 4 v 1? Je to tak!

Obvazy 4 v 1? Je to tak!

Bezpečnost

V roce 1992 vyhlásila Organizace spojených národů 17. říjen Světovým dnem úrazů. Každý rok tak chce upozornit na problematiku úrazů, především na to, jak úrazům předcházet.

Nová studie varuje před výplachy očí s obsahem fosfátového pufru

Nová studie varuje před výplachy očí s obsahem fosfátového pufru

BezpečnostPoradna

V posledních letech z různých hlášení vyplývá, že použití výplachu očí, který obsahuje fosfátový pufr*, k ošetření oka poškozeného nějakou leptavou látkou je nebezpečné. Potvrzuje to i nová německá studie, která odhaluje, že už po

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Věděli jste, že všechny prostředky první pomoci značky Cederroth jsou v souladu s MDR? A co to MDR vlastně je? To se dozvíte v tomto článku.