Unikátní systém lékárniček Cederroth

Bezpečnost
Unikátní systém lékárniček Cederroth

Značka Cederroth přichází s různými typy lékárniček, které se liší velikostí a účelem použití. Společných ale mají hned několik výhod. Na některé z nich se podívejme zblízka.

Uspořádání 5S může i zachránit život

Otevřená extra velká lékárnička CederrothVšechny lékárničky Cederroth jsou uspořádané podle metody 5S. K čemu je to dobré? V lékárničce je jenom to, co můžete opravdu potřebovat. Všechno má své místo a to, co potřebujete nejčastěji – v našem případě např. náplasti – máte okamžitě po ruce. Každý prostředek je sterilně zabalenýoznačený referenčním číslem. U větších lékárniček je na místě každého produktu nalepený červený štítek s jeho číslem. Snadno tedy zjistíte, co kam patří nebo co schází. A tato úžasná jednoduchost jde ještě dál. Na obalech jsou totiž obrázkové návody k použití. Nic nehledáte, nic nečtete. První pomoc můžete poskytnout bez zbytečné časové prodlevy, a třeba tak i zachránit život.


Lékárničky na stěnu nebo v přenosném kufříku

Otevřená stanice první pomoci Cederroth Takzvané stanice první pomoci jsou lékárničky určené k upevnění na stěnu. Oproti přenosným lékárničkám mají přihrádku na doplňkový materiál, který můžete přizpůsobit svým potřebám. Patří do ní léky, náhradní náplně apod.

Přenosné lékárničky mají různou velikost. Můžete si vybrat lékárničku malou, střední, velkou nebo extra velkou. Na každé jsou piktogramy, pomocí kterých hned poznáte, k ošetření jakých zranění je lékárnička určená.

Stanice první pomoci a extra velká lékárnička jsou jedinečné tím, že náplasti – nejvyužívanější zdravotnický materiál – můžete okamžitě použít. Jak to? Jejich součástí je zásobník náplastí, které jsou po vyjmutí z jedné strany už rozlepené. Díky tomu náplast zvládnete nalepit jednou rukou a navíc kradení takových náplastí si každý rychle rozmyslí. U extra velké lékárničky je zásobník s náplastmi z boku kufru. Máte k nim tedy rychlý přístup a jenom kvůli náplasti nemusíte otevírat celou lékárničku.
Různě velké lékárničky Cederroth
V nabídce přenosných lékárniček najdete i lékárničku DIN 13157 určenou především pro nadnárodní společnosti. Jak už název napovídá, tato lékárnička splňuje EU normu, která stanovuje, co má být v lékárničce na pracovišti s běžnou nebo nízkou mírou rizika úrazu.


Kurz první pomoci s 50% slevou

Nakupte do 31. 7. 2020 produkty Cederroth aspoň za 10 000 Kč bez DPH, a máte nárok na Kurz první pomoci „TRAUMATA I“ s 50% slevou. Pro uplatnění slevy volejte zelenou linku 800 156 944 nebo kontaktujte svého odborného poradce.


Plně vybavená lékárnička – základ úspěšné první pomoci

Náhradní náplně CederrothDíky uspořádání 5S hned vidíte, co vám v lékárničce chybí. Pomocí referenčních čísel chybějící produkty snadno vyberete ze systému náhradních náplní. Náplně jsou nejvyšší kvality a často multifunkční – využijete je na ošetření různých typů zranění. Naprostá většina náplní má expiraci 5 let od data výroby.

Udržujte svoji lékárničku Cederroth plně vybavenou, abyste v případě potřeby mohli úspěšně poskytnout první pomoc na nejvyšší úrovni. S lékárničkami Cederroth to zvládne úplně každý!

HAPPY END je od 1. 6. 2020 oficiálním zástupcem značky Cederroth v České republice.

Ochrana zdraví

AKCE

 


Související článek
Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Produkty Cederroth jsou v souladu s MDR

Věděli jste, že všechny prostředky první pomoci značky Cederroth jsou v souladu s MDR? A co to MDR vlastně je? To se dozvíte v tomto článku.