Proč zvolit značku EUSORB?

Proč zvolit značku EUSORB?

Věděli jste, že HAPPY END má vlastní značku? V portfoliu produktů ji najdete s logem EUSORB. Jaké produkty to jsou a v čem je značka EUSORB jedinečná?

Vynikající poměr cena výkon

Nad výrobou produktů značky EUSORB máme dohled, nebo jsme jejich přímým výrobcem, takže máme kontrolu i nad jejich kvalitou. Dokážeme tak dostát vysokým nárokům na kvalitu a zároveň držet dobrou cenu.


Veskrze česká značka

Česká vlajka Pokud není výrobcem produktů značky EUSORB sám HAPPY END, jako je tomu například v případě havarijních souprav, spolupracujeme v naprosté většině s českými výrobci. Ti vyrábějí zboží EUSORB exkluzivně pro nás – jako příklad si uveďme úklidové prostředky pro systémové řešení průmyslového úklidu značky EUSORB.


Výjimečná flexibilita

Vzhledem k tomu, že do výroby všech produktů značky EUSORB můžeme poměrně snadno zasahovat, dokážeme je přizpůsobit individuálním potřebám zákazníka.


Jednoduchý dodavatelský řetězec

Lokální výroba jde ruku v ruce s výbornými skladovými zásobami a minimální ekologickou stopou. Eliminace subdodavatelů a environmentální zátěže jsou dnes stále důležitější rysy, na kterých značka EUSORB stojí.


Posláním je snižovat ekologickou zátěž

Ekologicky šetrná značka Posláním značky EUSORB je snižovat ekologickou zátěž, ať už tím, jak funguje, nebo tím, jaký sortiment zahrnuje. Všechno jsou to proto produkty, které v průmyslové výrobě nebo logistice zajišťují ekologický provoz.

 

 

Z jakých kategorií produktů můžete vybírat?

Pod značkou EUSORB najdete naše nejdůležitější produkty. Jsou to:

... a stále hledáme další produkty, které bychom pod značku EUSORB zařadili.


Sdílíme know how

Chceme, abyste produkty značky EUSORB co nejefektivněji využívali, a tak organizujeme pravidelná školení a metodická cvičení, kde vám mnohé předvádíme v praxi.


Prohlédněte si produkty značky EUSORB, které doporučují naši produktoví specialisté:


Související článek
Představujeme vám systémové řešení úklidu, čistoty a hygieny EUSORB

Představujeme vám systémové řešení úklidu, čistoty a hygieny EUSORB

Znakem bezpečného provozu je mimo jiné to, že splňuje vysoké standardy čistoty, organizace a hygieny. To s sebou ale může nést spoustu práce a velké náklady. Seznamte se proto s naším komplexním systémovým řešením úklidu, čistoty

Havarijní situace: Jste na ni připravení?

Havarijní situace: Jste na ni připravení?

V průmyslových a jiných provozech běžně dochází k havarijním (nebo také provozním) únikům či úkapům, a to jak ve velkých a středních podnicích, tak i v těch malých. Jednoznačně nejčastější havárií, která nastává nap