Prohlédněte si náš nový katalog produktů a služeb

Prohlédněte si náš nový katalog produktů a služeb

Je to venku! Vydali jsme náš katalog produktů a služeb 2021. Na co se můžete těšit?
CHCETE SI KATALOG PROHLÉDNOUT V PLNÉ VELIKOSTI, STÁHNOUT SI HO NEBO HO OD NÁS DOSTAT V TIŠTĚNÉ PODOBNĚ?

Jděte na stránku Katalog.

 

MODERNÍ DESIGN

Ke své práci se snažíme přistupovat inovativně. Proto jsme chtěli, aby náš nový produktový katalog zaujal nejenom svým obsahem, ale i moderním vzhledem. Posuďte sami, jestli a jak se nám to podařilo!


ODBORNÝ OBSAH

Jsme přesvědčení, že svoji odbornost můžeme neustále zvyšovat. Investujeme tedy do vzdělávání a svoje znalosti s vámi sdílíme, mj. právě i v našem katalogu 2021. V částech BEZPEČNOST, ČISTOTA a EKOLOGIE jsme pro vás sepsali souhrn zákonných povinností, kterým musíte ve svém provozu dostát, a vybrali jsme prověřené produkty, které vám s tím pomůžou. U každé skupiny produktů najdete praktické rady, podle čeho vybrat konkrétní produkt, různá srovnání, parametry produktů apod.


JEDNODUŠŠÍ ROZDĚLENÍ A LEPŠÍ ČITELNOST

Nově jsme náš katalog rozdělili jenom na tři části: BEZPEČNOST, ČISTOTA a EKOLOGIE. Ty jsou teď barevně odlišené na hřbetu katalogu a také pomocí barevných „oušek“. Produkty z oblasti bezpečnosti hledejte pod červenou barvou, z oblasti čistoty pod modrou a z oblasti ekologie pod zelenou barvou. Díky tomu se v katalogu neztratíte, přestože obsahuje víc než 10 500 produktů!

V aktuálním katalogu jsme také použili větší písmo a celkově jsme zvolili takové barvy, aby byl text maximálně čitelný.


VIZUALIZACE PROVOZU

Pro výběr produktů, které ve svém provozu můžete potřebovat, využijte i mapy ilustračního provozu. V interaktivní podobě je najdete i na našem webu na stránkách Bezpečnost, ČistotaEkologie.

Mapy ilustračního provozu

OSVĚDČENÉ PRODUKTY I HORKÉ NOVINKY

Řadu našich produktů si naši zákazníci oblíbili a používají je už roky. Protože ale držíme krok s novými trendy v oboru, připravili jsme pro vás novinky, které se, věříme, stanou dalšími top produkty. Podívejte se na jejich výběr:

AKCE