Právě vyšel náš Katalog 2023

Právě vyšel náš Katalog 2023

S novým rokem přicházíme s novým katalogem našich produktů a služeb. Na co se v něm můžete těšit?

MODERNÍ DESIGN A UDRŽITELNOST NEMUSÍ JÍT PROTI SOBĚ

Máme rádi hezké věci a zároveň přemýšlíme udržitelně. Náš nový katalog jsme proto vytvářeli se zkušenými grafiky a když přišlo na tisk, zvolili jsme papír z FSC® zdrojů. Co to znamená? Značka a certifikát FSC® (Forest Stewardship Council®) zaručuje, že papír použitý na náš nový katalog byl vyroben ze dřeva, které pochází z lesů obhospodařovaných šetrným či přírodě blízkým způsobem, z recyklovaných materiálů nebo z jiných kontrolovaných zdrojů.


STÁHNĚTE SI PDF

Katalog produktů a služeb HAPPY END 2023

Nejenom že jsme katalog vytiskli na papír z udržitelných zdrojů, ale taky jsme počet výtisků výrazně snížili a připravili jsme interaktivní PDF Katalogu 2023. Neváhejte a stáhněte si ho.

 

 

 


ODBORNÝ OBSAH

V našem oboru se neustále dál vzděláváme a svoje znalosti s vámi sdílíme. V částech BEZPEČNOST, ČISTOTA a EKOLOGIE tak v Katalogu 2023 u mnoha produktových kategorií najdete například i souhrn zákonných povinností, kterým musíte ve svém provozu v dané oblasti dostát. Vždy jsme vybírali praxí prověřené produkty, které vám s tím pomůžou. U každé skupiny produktů se taky dozvíte praktické rady, podle čeho zboží vybrat, podíváte se na různá srovnání produktů, přečtete si jejich podrobné parametry atd.


JEDNODUCHÉ ROZDĚLENÍ

Není nad to umět sdělovat věci jednoduše. Proto jsme zachovali rozdělení katalogu na pouhé tři části: BEZPEČNOST, ČISTOTA a EKOLOGIE. Jsou barevně odlišené na hřbetu katalogu a taky pomocí barevných „oušek“. Produkty z oblasti bezpečnosti hledejte pod červenou, z oblasti čistoty pod modrou a z oblasti ekologie pod zelenou barvou. Díky tomu se v katalogu neztratíte, přestože obsahuje asi 11 000 produktů!


OSVĚDČENÉ PRODUKTY I HORKÉ NOVINKY

Řadu našich produktů jste si oblíbili a používáte je už roky. V našich katalozích takové produkty mají svoje stálé místo. Protože se ale vyplácí držet krok s novými trendy v oboru, zařadili jsme do Katalogu 2023 novinky, které mají potenciál stát se dalšími top produkty. Podívejte se na jejich výběr: