Prosím, udržujte rozestup

BezpečnostCOVID-19
Prosím, udržujte rozestup

Nestačí jen nasadit roušku a rukavice a myslet si, že jsme na koronavirus vyzráli. Pokud nebudeme dodržovat další hygienická pravidla, ani nošení ochranných pomůcek nás před nákazou nezachrání. Vedle důkladného mytí rukou je to i dodržování bezpečné vzdálenosti mezi námi a ostatními lidmi.

To platí zejména na místech, kde je větší koncentrace lidí – například v lékárnách, supermarketech, na poště či úřadech. Podle odborníků bychom mezi sebou měli mít rozestup aspoň dva metry. To se lehko řekne, ale když pak někde stojíte v dlouhé frontě, už je to těžší. 

Podívejte se, jak to vyřešili v dánských supermarketech.

Inspirace-z-Danka.png

Inspirovali jsme se a vytvořili pro vás podlahové značky PROSÍM, UDRŽUJTE ROZESTUP, pomocí kterých jednoduše vyznačíte, kam si lidé mají stoupnout, a ochráníte tak zdraví jejich, svých zaměstnanců i všech ostatních. Tyhle červené body by teď určitě neměly chybět v prodejnách, na toaletách, v kantýnách, na úřadech – zkrátka všude, kde teď společně potřebujeme udržovat bezpečné rozestupy.


 


Neváhejte a nakupujte nové značení na našem e-shopu! Boj s COVID-19 není o individuálních opatřeních, ale o uceleném přístupu. Další vhodné produkty pro ochranu před šířením nákazy najdete v sekci: Prevence proti koronaviru (COVID-19).