HAPPY END brand

HAPPY END

SPECIALISTA NA BEZPEČNOST, ČISTOTU A EKOLOGII PROVOZU.

 

Už víc než čtvrt století neúnavně hledáme způsoby, jak zlepšovat pracovní prostředí. Do provozů dodáme komplexní řadu produktů z oblasti bezpečnosti, čistoty a ekologie a poskytujeme také odborná řešení. Naše portfolio zahrnuje přes 10 500 produktů od značení až po prostředky k prevenci a likvidaci provozních havárií, k uskladnění kapalin, k organizaci provozu a zvýšení jeho čistoty nebo k protipožárnímu zabezpečení budov.

NÁŠ TÝM

KAŽDÝ Z NÁS JE JINÝ, A PŘECE JSME DOBŘE SEHRANÝ TÝM.

 

Naším posláním je zlepšovat pracovní podmínky ve výrobních provozech a skladech. Preferujeme osobní přístup, protože jedině tak můžeme svoje zákazníky a jejich potřeby dobře znát. Naši práci stavíme na hodnotách, jako jsou odbornost, růst, integrita a odvaha.

 

Vylepšili jsme naše stránky a e-shop
Proč HAPPY END?

NAŠE PRODUKTY A ŘEŠENÍ

HLEDÁME SOUVISLOSTI A PŘINÁŠÍME KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ.

 

V naší nabídce najdete přes 10 500 produktů, které ve vašem provozu zvýší bezpečnost, a tím i jeho efektivitu. Kromě toho dokážeme navrhnout konkrétní řešení vašeho problému, a to včetně projektové přípravy, montáže i servisu. Také vás můžeme proškolit v oblasti bezpečnosti, čistoty a ekologie provozu.

 

Produktové kategorie
Řešení
Služby
Odborný blog

BEZPEČNOST, ČISTOTA, EKOLOGIE

ZVYŠUJEME BEZPEČNOST PRACOVIŠŤ.

Chráníme lidi, technologie a budovy.

 

ZLEPŠUJEME ČISTOTU A EFEKTIVITU PRACOVIŠŤ.

Pomáháme dosahovat lepších pracovních výkonů a zvyšovat spokojenost pracovníků.

 

SNIŽUJEME RIZIKO ZNEČIŠTĚNÍ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ.

Předcházíme ekologickým haváriím a když už k takové havárie dojde, účinně minimalizujeme její dopady.

 

Bezpečnost
Čistota
Ekologie

INOVACE A VZDĚLÁVÁNÍ

PRACUJEME NA LEPŠÍ BUDOUCNOSTI PRACOVIŠŤ.

 

Co je v našem byznysu nejcennější? Zkušenosti. Rádi je sdílíme na našich školeních a při konzultacích. Naše rady a tipy si také můžete přečíst například na našem odborném blogu. A co učí nás? Praxe. Je to právě v reálných provozech, kde nacházíme další výzvy a hledáme nové cesty, jak pracovní prostředí dál zlepšovat.

 

Odborný blog
Legislativa
Poradna

PARTNERSTVÍ

NAŠI ZÁKAZNÍCI JSOU NAŠI PARTNEŘI.

 

Důvěra je pro nás prioritou. Proto hledáme zákazníky, se kterými můžeme pracovat dlouhodobě. A takových už máme víc než 6 000. Stejně jako pro nás, je i pro ně důležité neustále zvyšovat bezpečnost a kvalitu pracovního prostředí.

 

Partnerství
Reference
Spolek Kompetentních Logistiků a Dodavatelů - SKLAD