Seznamte se s naším novým managementem

Happy End
Seznamte se s naším novým managementem

S novým rokem přichází nová éra HAPPY ENDu. David Lošťák oficiálně předal funkci CEO Romanu Šilhovi, kterého v řízení firmy doplní Ondřej Sobička na pozici obchodního a marketingového ředitele. Oba zároveň zastávají roli prokuristy. V krátkosti si náš dvoučlenný management přestavme.

Roman ŠilhaROMAN ŠILHA, CEO

Od ledna 2018 do konce roku 2021 Roman v HAPPY ENDu působil jako provozní ředitel – dohlížel na veškerou operativu firmy, nákup a logistiku. Do HAPPY ENDu nastoupil se zkušenostmi finančního ředitele společnosti Nüssli (CZ) spol. s r.o., kde řídil strategický nákup technologií a služeb, skladování, logistiku, procesní analýzy, implementaci informačních a WMS systémů a v neposlední řadě finanční a projektový controlling.

 

 

 

 

 

Ondřej SobičkaONDŘEJ SOBIČKA, OBCHODNÍ A MARKETINGOVÝ ŘEDITEL

V květnu 2017 Ondřej nastoupil do HAPPY ENDu jako marketingový ředitel a v roce 2021 začal vést i obchodní a produktové oddělení. Do HAPPY ENDu přinesl spoustu cenných zkušeností z nadnárodních reklamních agentur. Ty nejdřív zúročil tak, že spoluzaložil a později prodal technologickou PR a marketingovou agenturu DataConsult, která na trhu stále úspěšně působí pod značkou Taktiq.


SPOLUPRÁCE NAŠEHO DVOUČLENNÉHO MANAGEMENTU

Kdybychom fungování našeho nového managementu měli vyjádřit co nejjednodušeji, bylo by to: „Roman dodá, Ondřej prodá.“ Během jejich působení ve firmě jsme se přesvědčili o tom, že právě to jsou jejich silné stránky. Věříme, že každý z nich je na správném místě a oběma přejeme při řízení HAPPY ENDu hodně úspěchů. A my ostatní spolu s nimi chceme stavět ještě silnější HAPPY END!


AKCE