Přinášíme vám novinky značky Brady

Bezpečnost
Přinášíme vám novinky značky Brady

Jaké další produkty značky Brady přidáváme na naše portfolio? Budete mít díky nim přehled o teplotách a kontrolách svých zařízení a strojů nebo snadno a rychle vymezíte pracovní, skladovací a jiné prostory.

INDIKÁTORY TEPLOTY

Potřebujete mít přehled o teplotě různých podkladů, například motorů nebo ložisek? Pak si pořiďte některý z nových indikátorů teploty značky Brady. Vybírat můžete mezi:

  • samolepkami, které fungují jako „teploměry“, takže barva „rtuťového sloupce“ se mění podle aktuální teploty
  • a samolepkami, které trvale ukazují maximální dosaženou teplotu.

Praktická je také varianta samolepek, které změnou barvy upozorňují na to, že je nějaký předmět horký – například pokud teplota stoupne na 50 °C a víc, samolepka zčervená a objeví se na ní nápis „HOT“. Jiné samolepky mění podle různých dosažených teplot barvu ze zelené na červenou nebo ze zelené na oranžovou a pak na červenou. Podívejte se na celý sortiment.

 

Indikátory teploty značky Brady

 

 


ČASOVAČE KONTROLY

Časovač kontroly – týdenní variantaUmístěte časovač kontroly přímo na zařízení a díky světelnému ukazateli okamžitě uvidíte, kdy byste měli provést další kontrolu. Využít můžete variantu pro týdenní kontrolu, měsíční, půlroční nebo roční.

 

 

Vše pro bezpečnou podlahu


EXTRÉMNĚ ODOLNÉ PODLAHOVÉ ZNAČKY

Pomocí těchto značek snadno a rychle vyznačíte pracovní nebo skladovací prostory, jízdní dráhy nebo směr cesty. K dispozici máte přerušovanou čáru, šipkykolečka. Všechny značky můžete vybírat v různých barvách a všechny jsou mimořádně chemicky odolné a díky laminaci i mechanicky odolné. Dodáváme je v roli na přenosové pásce, takže je lehce nalepí i sám jeden člověk, a to bez bublin a záhybů. Podívejte se, jak je to snadné:

 

 

Podobně jako aplikace značek je snadná i jejich údržba a čištění.

 

 


EXTRÉMNĚ ODOLNÁ PODLAHOVÁ PÁSKA DO ESD ZÓNY

Extrémně odolná podlahová páska do ESD zónyJedná se o extrémně odolnou pásku XP 150 s potiskem upozorňujícím na ESD oblast a se stejnými vlastnostmi, jako mají výše zmíněné extrémně odolné podlahové značky.

 

 


VELMI ODOLNÁ PODLAHOVÁ PÁSKA VP 150

Pokud potřebujete účinně vyznačit rozestupy nebo rozdělení vnitřních prostor, kde nejezdí manipulační technika, ale jenom chodí personál, je tato páska jasnou volbou. Nejenom že ji snadno a rychle nalepíte, ale stejně snadno ji i odstraníte, přestože akrylové lepidlo zaručuje výbornou přilnavost pásky. I tato páska má skvělou chemickou i mechanickou odolnost a, jak vidíte na úvodním obrázku, vybírat můžete opět z různých barev.

 

 

73 % českých logistických provozů plánuje investovat do BOZP

AKCE


Související článek
Jak zvýšit bezpečnost ve skladu od stropu až k podlaze

Jak zvýšit bezpečnost ve skladu od stropu až k podlaze

Bezpečnost

Znáte to: „Safety first!“ A zvlášť to platí ve skladu, kde hrozí nebezpečí úrazu nebo poškození techniky a vybavení doslova na každém rohu. V tomto článku vám poradíme, jak můžete bezpečnost ve svém skladu zvýšit ve třech ohledech.

Nový Produktový rádce vám pomůže s výběrem podlahového a orientačního značení

Nový Produktový rádce vám pomůže s výběrem podlahového a orientačního značení

Bezpečnost

Vybíráte podlahové nebo orientační značení? U nás můžete koupit značení od podlahových pásek a značek, přes spreje, až po světelné značení pomocí projektorů. Pro které se rozhodnout? Podívejte se do nového Produktového rádce!