Bez zápachu nebo s vůní, bezoplachová a ekologická – taková je naše dezinfekce

Bez zápachu nebo s vůní, bezoplachová a ekologická – taková je naše dezinfekce

Náš bezoplachový hygienický gel na ruce už dobře znáte. Natolik se osvědčil, že jsme pro vás připravili několik novinek.

BEZOPLACHOVÝ DEZINFEKČNÍ SPREJ BEZ ZÁPACHU

Bezoplachový dezinfekční sprej – 1l a 5l baleníJedná se o neparfemovaný dezinfekční přípravek na bázi alkoholu, který spolehlivě ničí 99,9 % virů a bakterií včetně koronaviru SARS-CoV-2 způsobujícího covid-19. Využijete ho k dezinfekci různých povrchů i k dezinfekci rukou. Stačí nastříkat dostatečné množství přímo na daný povrch nebo ruce, případně dezinfekci nanést pomocí hadříku nebo ubrousku. Jak už název napovídá: Neoplachujte.

Pořiďte si praktické balení s rozprašovačem o objemu 1 l (za 180 Kč bez DPH) a po vypotřebování do nádoby přelijte další množství z 5l kanystru (za 870 Kč bez DPH). Ušetříte tak a snížíte množství plastových odpadů.

 


BEZOPLACHOVÝ HYGIENICKÝ GEL NA RUCE V BALENÍ S PUMPIČKOU A S VŮNÍ LEVANDULE NEBO MÁTY

Bezoplachový dezinfekční gel s vůní levandule a mátyTo je právě ten dezinfekční gel, který už dobře znáte, jenom s jedním rozdílem, a sice že je v praktickém 500ml balení s pumpičkou. Připomeňme si, že tento dezinfekční gel je dermatologicky testovaný a šetrný k pokožce rukou. Obsahuje kvalitní přírodní a zvláčňující přísady, takže nevyvolává alergické reakce ani pokožku nevysušuje. Jedná se o kosmetický výrobek podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1223/2009, přičemž testování přípravku provedla společnost DEKRA CZ a.s.

I tento dezinfekční přípravek obsahuje víc než 70 % etanolu (kvalitního kvasného lihu) a buď levandulový, nebo mátový olej. Oba produkty pořídíte za skvělých 170 Kč (bez DPH). Výběr vůně závisí jenom na vašich preferencích.

A jak ruce správně dezinfikovat? Naneste do dlaně dostatečné množství gelu a ruce dezinfikujte podle doporučení WHO „Jak dezinfikovat ruce“. I v tomto případě platí: Neoplachujte.

 

Prevence proti koronaviru

AKCE


Související článek
Mytí rukou, nebo dezinfekce: Co je účinnější?

Mytí rukou, nebo dezinfekce: Co je účinnější?

ČistotaCOVID-19

Pandemie koronaviru (COVID-19) nás v mnohém omezuje a ohrožuje naše zdraví. Přináší ale i některá pozitiva. Mezi ně patří i dobré hygienické návyky. Ruku na srdce. Kolik z nás ještě do nedávna mytí rukou odbylo v&nb

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o dezinfekci

Všechno, co jste kdy chtěli vědět o dezinfekci

Ještě nedávno dezinfekce nebyla součástí běžného úklidu. Stačil kvalitní detergent a pravidelné mytí prostor. Nyní všude a často dezinfikujeme veškeré povrchy, předměty i naše ruce. A používání dezinfekce se pravděpodobně sta

Kolik vás stojí jedna dávka dezinfekce na ruce?

Kolik vás stojí jedna dávka dezinfekce na ruce?

V mnoha typech provozoven už několik týdnů platí zákonná povinnost zajistit pro všechny dezinfekci na ruce. Jak je to ve vašem provozu? Kolik osob jím denně projde? Kolik dávek dezinfekce na ruce spotřebují? A spočítali jste si, kolik vás j

Dezinfekční brány: rychlá a bezpečná dezinfekce celého těla na frekventovaných místech

Dezinfekční brány: rychlá a bezpečná dezinfekce celého těla na frekventovaných místech

Dezinfekce rukou a povrchů se v dnešní době stala už standardem. Viry a bakterie ale můžou ulpívat i na oblečení nebo botách. V provozech s pohybem velkého množství lidí proto doporučujeme používat dezinfekční brány, kte