Kolik vás stojí jedna dávka dezinfekce na ruce?

ČistotaEkologie
Kolik vás stojí jedna dávka dezinfekce na ruce?

V mnoha typech provozoven už několik týdnů platí zákonná povinnost zajistit pro všechny dezinfekci na ruce. Jak je to ve vašem provozu? Kolik osob jím denně projde? Kolik dávek dezinfekce na ruce spotřebují? A spočítali jste si, kolik vás jedna taková dávka stojí?

My jsme se právě nad tímhle zamysleli, a hned jsme začali hledat chytré řešení. A protože chceme podporovat lokální výrobce, hledali jsme v našem českém rybníčku. Úlovek to byl ale světový! Našli jsme kvalitní český výrobek – nášlapný stojan na dezinfekci rukou. Ten s sebou nese hned několik výhod.

 

Hlavní výhody nášlapného stojanu na dezinfekci rukou HC S410

✔️ 0,20 Kč za jednu dávku (v případě akční nabídky)

✔️ 2 500 dávek z jedné 5l náplně

✔️ přesné dávkování

✔️ zásobník na dva 5l kanystry

✔️ bez potřeby elektrické energie

✔️ pro vnitřní i venkovní použití

Jak to funguje?

Přijdete ke stojanu, dáte ruce pod dávkovač dezinfekce a sešlápnete pedál. Bez toho, že byste se čehokoli dotýkali, odměří dávkovací mechanizmus přesně 2 ml dezinfekce z 5l náplně. Z jedné náplně tedy získáte až 2 500 dávek, což je 20krát víc než u konkurenčních produktů. Náplně proto nemusíte měnit tak často, i když výměna je velmi snadná a rychlá. Náhradní 5l kanystr s dezinfekcí navíc můžete mít přímo v noze stojanu. Tak získáte stojan s 10 l kvalitní dezinfekce. 

Kompatibilní 5l náplně obsahují dezinfekci na ruce ve formě hygienického gelu, který má certifikát DEKRA. Gel má přesně danou konzistenci, která zaručuje přesné dávkování a to, že dezinfekce nestříká okolo. Díky tomu ani jedna kapka nepřijde nazmar. Pokud ale použijete jinou dezinfekci, tuto výhodu ztrácíte. Dermatologicky testovaný hygienický gel je šetrný nejenom k vašemu rozpočtu, ale také k pokožce rukou. Obsahuje totiž kvalitní přírodní a zvláčňující přísady, takže nevyvolává alergické reakce ani nevysušuje pokožku. Přesto zaručeně ničí až 99,9 % virů a bakterií.

Návod na nášlapném stojanu na dezinfekci

Horní část stojanu slouží jako informační plocha. Při dodání obsahuje praktický návod s šesti kroky, jak dezinfekci na rukách správně a co nejúčinněji rozetřít.

Stojan můžete podle potřeby přenášet nebo ukotvit k podlaze. Využít ho můžete uvnitř i venku. A pokud si potrpíte na vzhled svých prostor, oceníte i jeho jednoduchý a čistý design.


A jak je to s údržbou?

Údržba je úplně snadná. Součástí stojanu není žádný displej a všechny komponenty fungují zcela mechanicky, bez potřeby elektrické energie. Odolný mechanizmus snižuje poruchovost, a stojan proto nepotřebuje žádný servis. Plochy jsou hladké, takže je snadno otřete – nic víc, nic míň.

HAPPY END je výhradním distributorem stojanu HC S410 pro oblast průmyslu v České republice i v zahraničí.

 

Boj s COVID-19 není o individuálních opatřeních, ale o uceleném přístupu. Další vhodné produkty pro ochranu před šířením nákazy najdete v sekci: Prevence proti koronaviru (COVID-19).

Prevence proti koronaviru (COVID-19)

aktualni-akce


Související článek
Jste připravení na druhou vlnu covidu-19?

Jste připravení na druhou vlnu covidu-19?

BezpečnostČistota

Rozhodně nechceme nikoho zbytečně strašit druhou vlnou covidu-19. Zároveň ale nejsme naivní, a tak se k aktuální situaci stavíme čelem. Jak to teď ve světě s koronavirem vypadá? A co můžeme čekat u nás?

Dezinfekční brány: rychlá a bezpečná dezinfekce celého těla na frekventovaných místech

Dezinfekční brány: rychlá a bezpečná dezinfekce celého těla na frekventovaných místech

BezpečnostČistota

Dezinfekce rukou a povrchů se v dnešní době stala už standardem. Viry a bakterie ale můžou ulpívat i na oblečení nebo botách. V provozech s pohybem velkého množství lidí proto doporučujeme používat dezinfekční brány, kte

Bez zápachu nebo s vůní, bezoplachová a ekologická – taková je naše dezinfekce

Bez zápachu nebo s vůní, bezoplachová a ekologická – taková je naše dezinfekce

BezpečnostČistota

Náš bezoplachový hygienický gel na ruce už dobře znáte. Natolik se osvědčil, že jsme pro vás připravili několik novinek.

Představujeme vám systémové řešení úklidu, čistoty a hygieny EUSORB

Představujeme vám systémové řešení úklidu, čistoty a hygieny EUSORB

Znakem bezpečného provozu je mimo jiné to, že splňuje vysoké standardy čistoty, organizace a hygieny. To s sebou ale může nést spoustu práce a velké náklady. Seznamte se proto s naším komplexním systémovým řešením úklidu, čistoty