Reference: Pomoc s BOZP pro Yanfeng

Reference: Pomoc s BOZP pro Yanfeng

Pomáhali jsme se zajištěním bezpečnosti práce a vytvářením příjemného pracovního prostředí v novém provozu YFAI v Plané nad Lužnicí.
Firma Yanfeng (YFAI) je přední výrobce komponent do interiérů aut světových značek. Naše spolupráce na vybavení nového provozu v Plané nad Lužnicí měla jasné cíle: Naplnit všechny legislativní požadavky na BOZP a zároveň pomocí našich produktů a služeb proměnit nový provoz v příjemné, zdravé a produktivní pracovní prostředí. 
 

A jak se nám úkol podařilo splnit?

 
Na dodání řešení jsme od začátku výstavby úzce spolupracovali s manažerem pro neustálé zlepšování procesů v oblasti bezpečnosti práce i provozu.
 
Největší část dodávky tvořily speciální plastové zábrany, které chrání zaměstnance i drahé technologie, oddělují pracovní zóny, vyznačují oblast pro techniku a bezpečný pohyb. Ochranné zábrany jsme nejen dodali, ale navrhli i jejich efektivní použití
 
Z dalších prvků pro zvýšení bezpečnosti práce a provozu jsme dodali nárazníky, bezpečnostní, výstražné i podlahové značení, bezpečnostní zrcadla, která výrazně zvyšují bezpečnost pohybu, nebo značení potrubí. Zaměstnance jsme pak vybavili kvalitními bezpečnostními noži, které brání jejich pořezání a zlepšují i efektivitu práce. 
 
Ke zvýšení ergonomického komfortu zaměstnanců přispěly protiúnavové rohože, kterými jsme provoz vybavili. Kromě toho jsme dodali řešení pro zlepšení organizace provozu (třeba skladové značky a podlahové pásky), a řešení pro skladování a manipulaci s kapalinami a plyny
 

A jak hodnotí spolupráci zástupci společnosti Yanfeng?

Ve společnosti Yanfeng nám nejde v oblasti BOZP jen o splnění formálních požadavků, ale o skutečnou bezpečnost, zdraví a pracovní pohodu našich zaměstnanců. Proto jsme při vybavení nového provozu v Plané nad Lužnicí bezpečnostními a ochrannými prvky, ocenili komplexní přístup, odbornost a dobrou spolupráci s firmou HAPPY END," řekl Martin Mezera, CI Manager továrny v Plané nad Lužnicí.