Horké novinky od MPM

Bezpečnost
Horké novinky od MPM

Značku MPM už možná znáte. Skvělou zkušenost s ní mají stovky našich zákazníků, u kterých produkty MPM perfektně plní svoji funkci. My vám teď přinášíme některé horké novinky.

DVĚ OBLASTI NOVINEK

Značka MPM přichází s dvěma oblastmi novinek: u ochranných zábran zvyšuje viditelnostzvyšuje odolnost. Uveďme si pár příkladů.


OCHRANNÉ ZÁBRANY SE ZVÝŠENOU VIDITELNOSTÍ

MPM u svých zábran zvyšuje viditelnost a kontrast pomocí barevných pruhů nebo barevných klipů.

Barevné pruhy na příčnicích nejsou nabarvené, jedná se o barvený materiál zapracovaný do původního žlutého materiálu. Díky tomu při nárazu nedochází k poškrábání barvy ani jiné její ztrátě.

Ochranná zábrana s oranžovými pruhy

Barevné klipy zase jednoduše nasadíte na stávající příčnice. Kromě toho, že pomocí nich zvýšíte viditelnost zábrany, tak jimi také rychle a snadno podle svých potřeb barevně odlišíte jakýkoli prostor. Vybírat můžete ze čtyř barev – mezi červenou, černou, zelenou a modrou.

Zelené klipy na příčnicích ochranné zábrany


OCHRANNÉ ZÁBRANY SE ZVÝŠENOU ODOLNOSTÍ

Ze zkušeností vyplývá, že nejčastěji se naráží do spodní části zábran. MPM proto do spodní části zábrany nově přidává vysoce odolnou příčnici, a celkovou odolnost ochranné zábrany tak zvyšuje o 240 % ve srovnání s klasickou ochrannou zábranou nebo klasickým zábradlím.

Ochranné zábrany se zvýšenou odolností PED 150 REF LINK mají navíc ještě jednu výhodu – oproti běžným zábranám vysokým 1,1 metru je můžete postavit do výšky až 2,5 metrů. To oceníte všude, kde hrozí pád zboží z palet naložených do velké výšky apod. Ochráníte tak lidi, stroje i techniku.

Různě vysoké ochranné zábrany se zvýšenou odolností


HUG TOWER JAKO BONUS

Jako bonusovou novinku ještě zmiňme nárazník pro ochranu sloupu HUG TOWER, který ochrání váš sloup bez toho, že byste museli vrtat do země. Nově si podle svých požadavků můžete vybrat šířku i výšku nárazníku – může mít od 2 příček do 5. A pokud potřebujete ještě vyšší ochranu sloupu, než je 5 příček, dejte víc ochranných nárazníků HUG TOWER na sebe. Tato možnost je další výhodou toho, že tyto nárazníky nejsou ukotvené v podlaze.

Různě vysoké nárazníky pro ochranu sloupu HUG TOWER

 

Určitě stojí za to prohlédnout si v souvisejících produktech i další novinky.

Ochranné zábrany a profily

AKCE